PRAKTISERA PÅ STUDIO BON

Studio Bon söker dig som vill praktisera som skribent och copywriter på vår digitala redaktion. Tillsammans med våra redaktörer, art directors, designer, producenter och strateger kommer du att jobba med innehåll och kommunikation för några av Sveriges mest spännande varumärken inom mode, skönhet, mat och livsstil.

Inom rollen kommer du att skriva, redigera och publicera texter till sociala och digitala kanaler i både självständigt och i nära samarbete med kollegor. Du kommer att handledas av en senior redaktör med stora möjligheter att påverka praktikens utformning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med innehåll för sociala och digitala medier liksom av publicering i olika CMS-verktyg.  Huvudsaken är att du är noggrann, stilsäker och självgående med en förståelse för kommunikation från såväl ett kreativt som ett kommersiellt perspektiv.

Praktikplatsen är på heltid med tillträde och längd efter överenskommelse. Skicka ett mail med cv, personligt brev och eventuell portfolio till jobs@studiobon.com så snart som möjligt. Ersättning utgår inte och vi ser därför gärna att praktiken är del av en utbildning.