STUDIO BON SÖKER POST-PRODUCTION SPECIALIST

Studio Bon söker nu en kreativ Post-Production Specialist till vårt kontor i Stockholm. Tillsammans med våra redaktörer, projektledare, producenter, art directors och strateger kommer du att jobba med innehållsdriven kommunikation för några av Sveriges och världens mest spännande varumärken inom mode och livsstil. Med fokus på innovativa kommunikationslösningar spänner våra uppdrag över en rad kanaler och kontinenter, från världsomspännande omnikanala kampanjer och storslagna galor till skräddarsydda designkoncept och världens första modevisning helt i virtual reality. Vi drivs av viljan att hela tiden utvecklas och utmanas och att göra det i nära samarbete med kunder och kollegor.      

I rollen som Post-Production Specialist på Studio Bon kommer du att jobba med post-produktion, klippning och motion graphics för en mängd olika uppdrag och kanaler. Som en del av vårt kreativa team kommer du att jobba nära kunder och kollegor för att skapa slagkraftigt innehåll som engagerar och når ut. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av innehåll för digitala och sociala always-on-kanaler, men huvudsaken är att du har en stark känsla för storytelling, ett kreativt sinnelag och goda kunskaper i Premiere, Resolve, After Effects och Photoshop. 

Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse. Skicka ett mail med cv och portfolio till jobs@studiobon.com så snart som möjligt.  

Studio Bon är en kreativ byrå med fokus på design, content och filmproduktion baserad i Stockholm. Vi skapar innovativa kommunikationslösningar åt internationella kunder inom mode, kultur och livsstil.