STUDIO BON SÖKER VISUAL CONTENT PRODUCER

Studio Bon söker nu en kreativ Visual Content Producer till vårt kontor i Stockholm. Tillsammans med våra redaktörer, projektledare, producenter, art directors och strateger kommer du att jobba med innehållsdriven kommunikation för några av Sveriges och världens mest spännande varumärken inom mode och livsstil. Med fokus på innovativa kommunikationslösningar spänner våra uppdrag från världsomspännande omnikanala kampanjer och storslagna galor till skräddarsydda designkoncept och världens första modevisning helt i virtual reality. 

Som Visual Content Producer på Studio Bon kommer du att jobba med produktion, redigering och publicering av visuellt innehåll med fokus på sociala och digitala kanaler. Du kommer att jobba i nära samarbete med kollegor och kunder för att översätta budskap och briefer till engagerande och slagkraftigt innehåll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att producera och redigera visuellt och rörligt innehåll för sociala och digitala medier liksom av publicering i verktyg som Wordpress, Episerver och Voyado. Huvudsaken är att du har en stark känsla för visuell kommunikation och storytelling, ett kreativt sinnelag och goda kunskaper i Photoshop, InDesign, Illustrator och After Effects. 

Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse. Skicka ett mail med cv och portfolio till jobs@studiobon.com så snart som möjligt.  

Studio Bon är en kreativ byrå med fokus på design, content och filmproduktion baserad i Stockholm.